Regnbuevenner – 7 stk

kr 679

Syv fargerike regnbuevenner i kopper fra Grimms.

Denne klassiske leken vil barnet ditt ha glede av lenge, fordi det er alltid nye måter å leke med den på! Selv de minste syns det er gøy å ta de sju vennene ut av trekoppene, snu koppene, sette dem oppå hverandre og sette vennene tilbake i koppene.. igjen og igjen. Senere kan vennene og koppene matches etter farge, og koppene kan for eksempel brukes til å leke butikk eller teselskap, og selvsagt kan vennene og koppene inngå i byggeprosjekter sammen med Grimms regnbue, klosser etc.

De sju regnbuevennene og koppene kan også brukes som en ukeskalender: hver figur får sin egen ukedag. For hver dag som går, setter man en figur oppå koppen dens til hele uken har gått. Da hopper de sju vennene ned i koppene sine igjen, så en ny uke kan begynne.

Tomt på lager

Beskrivelse

Materialer: regnbuevennene er laget i tre i ulike nyanser, som reflekterer variasjonen av mennesker i vår verden. Kun europeisk tre er brukt, så fargene vil variere etter hva slags tre som er tilgjengelig for produksjon. Vennene er kjønnsnøytrale og uten ansiktsuttrykk, slik at barna kan bruke fantasien sin uten å bli begrenset av for mange detaljer.

Mål: platen måler 19 cm i diameter, og figurene er 7 cm høye og 3 cm i diameter.

Alder: passer fra 1 år og oppover.